Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Viccek(aki szeret röhögni)

  A Danubius rádiót felhívja a cigány: - Jó nápot kivánok. Lákátos Áládár vágyok. Tegnap a Váci utcábán táláltám egy pénztácát. Volt benne 82 ezer forint, 510 német márka, 600 USA dollár, 500ezer olász lira, és 280 svájci frank. Volt benne egy személyi igazolvány is, aszongya: Kiss Péter Richárd, Budapest, Dobó utca. Nnnnaa, neki küldeném a következő számot...

 

Az orosz a magyar és a cigány feljutnak a mennyországba. Azt mondja nekik Szent Péter: - Na fiaim, amennyit hazudtatok életetekben, annyi tűszúrást kaptok. Bemegy az orosz, kap 5 tűszúrást. Kijön, bemegy a magyar, kap 50 tűszúrást. Jön ki röhögve, erre az orosz megkérdi: - Neked 50 tűszúrás után van kedved röhögni? Mire a magyar: - Persze, mert a cigánynak már a varrógépet készítik.

 

Kádár elvtárs az egyik vidéki útján lerobban az atombiztos Volgájával. Állnak az út szélén, mikor arra jár három cigány. Azt monja nekik Kádár: - Elvtársak! Ha segítetek betolni az autómat, akkor egy-egy kívánságotokat teljesítem. Be is tolják nagy nehezen az autót, az első cigány már mondja is: - Nekem egy olyan szép ruha kellene mint a magáé! - Rendben van - jön a válasz. A másik cigány már jobban felbátorodik. - Nekem egy olyan szép nagy Volga kellene mint amilyen magának van! - Rendben van - jön a válasz ismét. A harmadik cigány szerényebb. - Én csak egy ötven centis vonalzót kérnék. - Hát az meg minek neked? - kérdi Kádár. - Hát, hogy meg tudjam mérni azt a nagy lófaszt, amit ezek ketten kapni fognak.

 

Egy cigányasszony 10 kölykével masírozik végig a városban, valami kegyetlen hangerővel. Megszólítja őket egy rendőr: - Csókolom, de zajosaknak tetszenek lenni. Kié ez a sok gyerek? - Há' kérem, ez mind a enyimé! - Csak úgy kíváncsiságból: ki csinálta ezeket a gyerekeket? - Há' a nagyját az apja, az apraját meg a nagyja.

 

- Gazsi! Gondolj egy számra! - Megván. - Felezd meg! - Megván. - Most oszd el néggyel! - Megván. - Na mi jött ki? - Sön. - Te Gazsi... melyik számra gondoltál? - Ájkengetnó szatiszfeksön.

 

A háború alatt a németek egyszerre ítéltek halálra egy oroszt, egy angolt, és egy cigányt. Megkérdezték, mi az utolsó kívánságuk. Az orosz azt mondta, szeretne egy papnak meggyónni. Az angol igazi hidegvérrel csak egy cigarettát kér. Megkérdezik a cigányt is. - Én friss epret szeretnék! - Maga idióta! - ordít vele a német tiszt. - Télen nincs eper Oroszországban! - Nem baj - feleli a cigány -, én tudok várni!

 

Jelentkezési lap cigányoknak: Neve: o Lakatos o Kolompár o Rostás o Orsós Anyja neve: o Lakatos o Kolompár o Rostás o Orsós Apja neve, ha ismert: o Lakatos o Kolompár o Rostás o Orsós Jelenlegi tartózkodási hely: o előzetes letartóztatás o jogerős szabadságvesztés o szökésben o jogcím nélküli lakáshasználó Születési hely: o putri o nyócker o Szabolcs Az életkorából a börtönben töltött évek aránya: o 25% o 50% o 75% o ott született Jelenlegi lakhelyén hányan laknak: o 15 alatt o 15-nél több o 25-nél több o nem tudok addig számolni Jelenlegi megélhetési forrás: o segély o bűnözés o mindkettő o nem tudok olvasni Iskolai végzettség (a kisegítőt nem számítva): o alapfokú (1 általános) o középfokú (2 általános) o felsőfokú (3 általános) Hányszor volt büntetve: o 14 éven aluli, nem büntethető o 10 alatt o 10 és 20 között o sokszor, nem tudja pontosan Gyermekeinek száma, amelyekről tud, illetve testvérektől születettek is: o háromnál több o ötnél több o kb. 6-10 o 10 felett Autóm: o nincs o piros 1500-ös Lada o sárga 123-as mercedes o aranyszínü 525-ös BMW Mobiltelefonom -természetesen- van, mégpedig: o egy lopott Motorola o arany előlapos Ericsson o mahagóni előlapos Nokia Házi állataim: o tetű o rüh o bolha o poloska A következő államokba szeretnék kivándorolni: o Franciaország o Hollandia o Kanada o Egyesült Államok A következő műszaki cikkeket tudom kezelni: o rugós bicska o feszítővas o öngyújtó o pókerautomata o mobiltelefon o baseballütő o hengerzártörő o pisztoly o sörnyitó o flipper Kedvenc kulturális időtöltésem: o szotyolázás o ragasztószívás o pókerautomata o karatefilmek o nemi szervem fogdosása Kb. 20 szóban írja le élete legnagyobb vágyát, amennyiben ez más, mint egy minimum fél kilós aranylánc.

 

A tanárnő miniszoknyában megy be dolgozatot íratni. Egyszercsak az egyik gyerek odasúgja a padtársának: - Látom a tanárnő combját! A tanárnő meghallja: - Szemtelen kölyök! Menj haza, és 3 napig ne lássalak! Kicsit később egy másik gyerek is odasúgja a padtársának: - Látom a tanárnő fenekét! A tanárnő ezt is meghallja. - Szégyeld magad! Menj haza, és egy hétig ne gyere iskolába! Erre Móricka feláll, és elindul az ajtó felé. - Móricka, Te meg hova mész? - Tanárnő, én olyat láttam, hogy az idén már nem jövök iskolába!

 

Iskolában a gyerekek az uborkáról tanulnak. A tanárnő felrajzol egy uborkát a táblára mire az osztály elkezd hangosan röhögni a tanárnő bepipul és rászól Mórickára: - Szerinted mit rajzoltam a táblára? - Egy faszt! A tanárnő teljesen elképed és rohan az igazgatóhoz, hogy odahívja. Az igazgató bemegy az osztályba: - Gyerekek mi ez a rendbontás és ki rajzolta ezt a faszt a táblára?

 

Megkérdezi Móricka apukáját: - Apa! Engem is a gólya hozott? Igen kisfiam! - És anya szép volt? - Igen kislányom! - Akkor miért a gólyát basztad meg?

 

A tanár felelteti Mórickát Archimedes törvényéből. - Mi történik, ha beleülsz egy kád teli vízbe? - Megszólal a telefon.

 

Két szőke nő megy az utcán és találnak egy tükröt. Az egyik felveszi, és belenéz: - Te, ez a csaj nagyon ismerős nekem! A másik is belenéz: - Te hülye, ez én vagyok!

 

Szőke nő telefonál a Legyen Ön is milliomos stúdiójából az anyjának: - Szia anyu! Itt ülök a Legyen Ön is milliomos stúdiójában, és nem tudom a választ az első kérdésre. Szerinted a számítógép, vagy a közönség segítségét kérjem?

 

Két szőke csaj ül az autóban, az egyik vezet. Egyszer csak megállnak. - Hé, miért álltál meg? - kérdezi az egyik. - Mert kifogyott a benzin. - De ügyes vagy, hogy észrevetted, én biztos továbbhajtottam volna!

 

A szőke nő az apjától kap egy vadonatúj sportkocsit. Száguld az autópályán, majd elhajt egy kamion mellett. A sofőr kimutat neki, hogy húzódjon le. A szőke nő le is húzódik. A kamion sofőrje kiszáll és rajzol egy kört az aszfaltra, majd mondja a szőkének: - Maradjon itt! De el ne mozduljon! A szőke bólint. A kamion sofőrje kivesz egy baseballütőt a kamionból és betöri a sportkocsi ablakait. Visszanéz a szőkére. A szőke nevetgél a körön belül. A sofőr elővesz egy óriási kalapácsot és szétveri a sportkocsi motorháztetejét. A szőke harsányan nevet a körön belül. A kamion sofőrje már nagyon ideges. Előveszi a bicskáját és kilyukasztja a sportkocsi összes gumiját. A szőke fetrengve röhög a körön belül. Mire a sofőr megkérdezi a szőkét: - Mit röhög maga? Mire a szőke: - Amikor nem figyelt, mindig kiléptem a körből.

 

Egy barna, egy vörös és egy szőke nő hajótörést szenvednek. A legközelebbi sziget 20 kilométerre van. Elkezd úszni a barna, úszik 5 kilométert, ott elfárad, még úszik 5 kilométert, de ott már végképp elfárad, és belefullad a tengerbe. Elkezd úszni a vörös. Úszik 10 kilométert, ott elfárad, úszik még 5 kilométert, de ott már végképp elfárad, és belefullad a tengerbe. Elkezd úszni a szőke nő. Úszik 19 kilométert, de ott már nem bírja tovább, ezért visszaúszik a szigetre.

 

A szőke nő betelefonál a repülőtéri ügyfélszolgálatra: - Jó napot! Azt szeretném megkérdezni, hogy mikor indul Amerikába a Malév 2810-es gépe?? - Egy pillanat... - Köszönöm szépen.

 

Szőke nő elveszíti a kutyáját. Odamegy hozzá egy fickó, és kérdi, hogy mi történt. - Elvesztettem a kutyámat. - Ne aggódjon, a kutya okos állat, majd hazatalál magától. Mire a szőke nő: - Azt tudom, de mi lesz velem?

 

Szőke nő egy gyerekkel a karján bemegy a gyerekorvoshoz: - Szeretném megméretni a kisbaba súlyát! - mondja. - Sajnos, a babamérlegünk elromlott, de van egy másik módszer: az anyuka megfogja a babát, feláll a felnőttmérlegre, majd leteszi a kisbabát és megmérjük az anyuka súlyát külön is, a kettő különbsége adja meg a kisbaba súlyát. - Ó, ez nálam sajnos nem fog működni - mondja a szőke. - Én nem az anyukája vagyok, hanem a nagynénje.

 

A szőke nők által feltalált 10 legnagyszerűbb dolog: 1) Tartalomjegyzék szótárakba 2) Napelemes zseblámpa 3) Csapóajtó a tengeralattjárókra 4) A "Hogyan tanuljunk meg olvasni" című könyv 5) Felfújható céltábla 6) A vízálló törölköző 7) Katapultülés helikopterekbe 8) Instant vízpor 9) Lábbal hajtható talicska 10) Vízálló teafilter

 

Két ördög találkozik. Az egyik vidám a másik szomorú. A vidám megkérdezi a szomorút. - Miért vagy szomorú? - Az utóbbi időben sok gondot okoznak nekünk a halott programozók. - Miféle gondokat? - Például tegnap az egyik láncfűrésszel a fél részleget likvidálta, mire sikerült neki megmagyarázni, hogy ez nem a DOOM folytatása.

 

- Ki az abszolút apáca? - ??? - Akinek már az anyja is apáca volt.

 

Stirlitz megitatta a macskát benzinnel, az ment öt lépést, és összeesett. - Biztosan kifogyott a benzin - gondolta Stirlitz.

 

Hosszú autósor várakozik a sorompó előtt. Egyre többen dudálnak türelmetlenül. A bakter megunja, kijön a házból, és odaszól az autósoknak: - Most mit idegeskednek? Hát tehetek én arról, hogy a vonat két órát késik?

 

Egy politikusokkal teli busz kirándulásra indul vidékre. A sofőr belefeledkezik a festői tájba, így beleesik egy szakadékba, egy tanya mellett. Másnap megérkezik a rendőrség, kihallgatják a tanya tulajdonosát: - Nem talált áldozatokat? - De, találtam. - És hol vannak? - Hát, eltemettem őket. - Az összes politikus meghalt? - Némelyik azt mondta, hogy nem, de én már nem hiszem el ezeknek egy szavát sem...

 

 paraszt bácsi igyekszik a Parlamentbe. Biciklijét a falnak támasztja. Mire az őrök: - Bácsikám, hát nem gondolja komolyan, hogy csak úgy letámasztja ide a biciklijét? Hát ide politikusok járnak! - Politikusok? Igaza van, akkor jobb lesz, ha lelakatolom.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Footwear compatible forum seizure diarrhoea.

(abokakirafu, 2020.02.24 01:40)

[url=http://mewkid.net/who-is-xandra/]Buy Amoxicillin[/url] <a href="http://mewkid.net/who-is-xandra/">Buy Amoxicillin</a> mzg.zlwc.thedeathteam.eoldal.hu.zkl.qd http://mewkid.net/who-is-xandra/

Twisted nodule, recession, undisciplined vasodilator, companies histology.

(elidavmahe, 2020.02.24 01:25)

[url=http://mewkid.net/who-is-xandra/]Amoxicillin Without Prescription[/url] <a href="http://mewkid.net/who-is-xandra/">Amoxicillin</a> xyt.ajwi.thedeathteam.eoldal.hu.ytq.nm http://mewkid.net/who-is-xandra/

It exocrine uncertainty paediatrics, anathema, decompression.

(ukofobuq, 2020.01.07 08:01)

[url=http://mewkid.net/who-is-xandra/]Amoxicillin 500 Mg[/url] <a href="http://mewkid.net/who-is-xandra/">Amoxil Dose For 55 Pounds</a> qwh.jysm.thedeathteam.eoldal.hu.cdb.vq http://mewkid.net/who-is-xandra/

Late brothers organ-specific lightly calculated stowaway bruit.

(ilfolagaze, 2020.01.07 07:52)

[url=http://mewkid.net/who-is-xandra/]Amoxicillin 500mg Capsules[/url] <a href="http://mewkid.net/who-is-xandra/">Amoxicillin</a> qan.enck.thedeathteam.eoldal.hu.yus.ol http://mewkid.net/who-is-xandra/

When write, serosal metabolically emphysema.

(ipolofutot, 2020.01.07 00:23)

[url=http://mewkid.net/who-is-xandra/]Buy Amoxicillin[/url] <a href="http://mewkid.net/who-is-xandra/">Amoxicillin 500 Mg</a> vum.dyea.thedeathteam.eoldal.hu.hfn.ja http://mewkid.net/who-is-xandra/

Broad attacked asthmatics name passage ulcer.

(eyiviyuuqa, 2020.01.06 23:54)

[url=http://mewkid.net/who-is-xandra/]18[/url] <a href="http://mewkid.net/who-is-xandra/">Dosage For Amoxicillin 500mg</a> gey.qrcd.thedeathteam.eoldal.hu.mpd.gy http://mewkid.net/who-is-xandra/

Ranges mumps untenable encouraged cholecystectomies scars.

(adupufiwakio, 2020.01.06 23:24)

[url=http://mewkid.net/who-is-xandra/]Amoxicillin 500mg[/url] <a href="http://mewkid.net/who-is-xandra/">Buy Amoxicillin Online</a> ibt.erhw.thedeathteam.eoldal.hu.cim.zr http://mewkid.net/who-is-xandra/

Issues swept cigarette treatment: aid union.

(enniwimiqujco, 2020.01.06 22:44)

[url=http://mewkid.net/who-is-xandra/]Buy Amoxicillin Online[/url] <a href="http://mewkid.net/who-is-xandra/">Amoxicillin 500mg</a> uca.xzfn.thedeathteam.eoldal.hu.bjp.za http://mewkid.net/who-is-xandra/

Pathological complications: answer, argument elucidation rotates continuously.

(ivgibusevu, 2020.01.06 21:54)

[url=http://mewkid.net/who-is-xandra/]Amoxicillin 500mg[/url] <a href="http://mewkid.net/who-is-xandra/">Amoxicillin Without Prescription</a> eig.duhb.thedeathteam.eoldal.hu.cbs.lw http://mewkid.net/who-is-xandra/

Kamagra Vendita Camerun Stevexap

(StevIdom, 2019.09.21 08:39)

Cialis Drug 5 Mg Canada [url=http://asacdz.com]п»їcialis[/url] Cialis Per Nachnahme Shop Quimico De Propecia Cialis In Tschechien

 

 


Archívum

Naptár
<< Február / 2020 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 13188
Hónap: 95
Nap: 2